To follow the outcomes of the T-Seniority II Workshop in Paris, please, follow this link

 

   

Benvingut a T-SENIORITY!!

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

T-Seniority és una innovadora solució TIC especialment adaptada a les àrees d’interès públic, que, l'any 2007, ja està considerant els temes principals de les TIC del i2010. El centre d’atenció de T-Seniority recau principalment en l’accessibilitat, l’envelliment de la població i la integració social en relació a les TIC, recolzant tant les iniciatives europees com les existents en l'àmbit nacional.

 

Els serveis, les competències i el contingut de les TIC constitueixen una part cada cop més gran de la economia i de la societat. T-Seniority contribueix a l’objectiu d’assolir una Societat Europea de la Informació Inclusiva, coherent amb el desenvolupament sostenible i que doni prioritat a la millora dels serveis públics i a la qualitat de vida, adaptant-se així, plenament, al marc estratègic de la iniciativa de la Unió Europea i2010.

 

L’adopció de les TIC al món empresarial és abordada, generalment, pel sector privat. És necessari que les politiques públiques es preocupin de crear les condicions adequades per al desenvolupament empresarial. En el context de T-Seniority, la intervenció pública és necessària també per millorar la percepció dels avantatges que pot reportar l’ús de les TIC en aquest sector, promocionar la innovació basada en les TIC en matèria de productes i serveis, i per estimular el seu desplegament i millor ús. Malgrat els avanços aconseguits en la implantació de les TIC a Europa, a nivell europeu es pot fer molt més per aprofitar serveis digitals com T-Seniority tenint en compte la gran varietat d’alternatives tecnològiques.