Limitació de Responsabilitat

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Encara que l'equip de T-Seniority s'esforça per mantenir la informació d'aquesta web lo més precisa possible, no assumim cap responsabilitat quant a la validesa o integritat de la informació per a un propòsit en particular. D'aquesta manera, l'usuari assumeix responsabilitat plena a l'utilitzar la informació d'aquesta web. El Consorci T-Seniority no serà responsable dels danys o altres reclamacions o demandes derivades de l'ús d'aquesta informació.

 

Enllaços del web


El Consorci T-Seniority no es fa responsable d'aquells altres llocs web als quals sigui possible accedir a través d'enllaços d'hipertext (enllaços) disponibles en les pàgines web de T-Seniority entre els seus continguts, atès que les esmentades pàgines enllaçades són responsabilitat dels seus respectius titulars, ni aprova, ni fa seus els productes, serveis, continguts, informació, dades, arxius i qualsevol classe de material existent en tals pàgines web i no controla ni es fa responsable de la qualitat, licitud, fiabilitat i utilitat de la informació continguts i serveis existents en els llocs enllaçats i que són aliens a aquesta pàgina.

 

El Consorci T-Seniority no té cap objecció que enllaç directament amb la informació allotjada en aquesta web i no necessita sol·licitar-nos permís per a això. Tan sols demanem que, en cas d'utilitzar informació obtinguda en la nostra web, faci esment expressa de la seva procedència i autoria.